Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Έρχονται οι Ρώσοι στον Άρη;

Πληροφορίες για ρωσικό ενδιαφέρον έρχονται στον Άρη. Ο Αναστάσης Αβάνογλου έχει αναλάβει και χειρίζεται το θέμα κι αναμένεται να ξεκαθαριστεί αν υπάρξει ή όχι 3η υποψηφιότητα στης εκλογές της ΠΑΕ.

Έρχονται οι Ρώσοι στον Άρη;
Μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα της τρίτης υποψηφιότητας ή όχι στις ερχόμενες εκλογές της ΠΑΕ Άρης. Τις τελευταίες ώρες, έρχονται συνεχώς πληροφορίες στους «κίτρινους» πως Ρώσοι επενδυτές ενδιαφέρονται να μπουν στον Άρη και εκείνος που έχει αναλάβει και κάνει τις επαφές είναι ο Αναστάσης Αβάνογλου.

Ο Αβάνογλου κρατά καλά κρυμμένο το μυστικό και δεν έχει διαρρεύσει το όνομα του ενδιαφερόμενο και το μόνο που έχει πει είναι πως πρόκειται για επιχειρηματία που μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες και να βοηθήσει άμεσα την ομάδα στο πρόβλημα ρευστότητας που αντιμετωπίζει.

Το σίγουρο είναι πως θα ξεκαθαρίσουν όλα περί των Ρώσων μέσα στην επόμενη εβδομάδα ενώ επίσης βέβαιο είναι πως δύο θα είναι οι υποψήφιοι για τις εκλογές της ΠΑΕ. Υπάρχει το σχήμα που αναμένεται να κατεβάσει ο Λάμπρος Σκόρδας και το σχήμα από την πλευρά του πρώην προέδρου Δημήτρη Ηλιάδη, με τον τελευταίο να υπόσχεται ότι ο ρόλος τους δεν θα είναι διαχειριστικός, αλλά επενδυτικός με αρχική χρηματοδότηση 2 εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: