Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

«Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με τον ΠΑΣ»

Ο Παναθηναϊκός νίκησε την Ξάνθη, εξασφάλισε την 6η θέση και, όπως άφησε να εννοηθεί ο Γιάννης Βονόρτας ελπίζει σε μη αδειοδότηση του ΠΑΣ Γιάννινα, προκειμένου να αγωνιστεί στην Ευρώπη.

«Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με τον ΠΑΣ»
Σε μη αδειοδότηση του ΠΑΣ Γιάννινα ελπίζει ο Γιάννης Βονόρτας για να παίξει ο Παναθηναϊκός στην Ευρώπη, όπως άφησε να εννοηθεί μετά τη νίκη στο μπαράζ με την Ξάνθη (3-0), που εξασφάλισε στους «πράσινους» την 6η θέση στην κανονική διάρκεια της Σούπερ Λίγκας.

«Έγινε ένα καλό παιχνίδι και θα προτιμούσαμε να τελειώσει με έντεκα ο αντίπαλος, αλλά ήταν απαράδεκτη η ενέργεια του Ντιέ. Θέλουμε να πάμε όσο το δυνατόν καλύτερο στο μέλλον. Αυτό που περιμένουμε τώρα είναι να δούμε τι θα γίνει μετά τον ΠΑΣ», δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα στη Νέα Σμύρνη.

Από την άλλη μεριά, ο Μαρίνος Ουζουνίδης, που κάθισε για τελευταία φορά στον πάγκο της Ξάνθης, είπε: «Δύο ήταν τα καθοριστικά σημεία του παιχνιδιού. Η αυστηρή αποβολή του Ντιέ και η ευκαιρία που χάσαμε να ισοφαρίσουμε, πριν δεχθούμε το δεύτερο γκολ. Δεν είχαμε καλή απόδοση σήμερα, αλλά δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο από την φετινή παρουσία της ομάδας. Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια», ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: