Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Ανυπομονούν για Μόγιες Φέρντιναντ και Κάρικ!!

Με ιδιαίτερη ανυπομονησία περιμένουν να γνωρίσουν τον Ντέιβιντ Μόγιες, οι Ρίο Φέρντιναντ και Μάικλ Κάρικ.

Ανυπομονούν για Μόγιες Φέρντιναντ και Κάρικ
Οι δύο παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναφέρθηκαν με τα καλύτερα λόγια στην δουλειά του καινούργιου τους προπονητή στην Έβερτον και στις σχέσεις του με τους ποδοσφαιριστές και δήλωσαν έτοιμοι να ξεκινήσουν προπονήσεις μαζί του.

«Ήταν πολύ σημαντικό για τον σύλλογο το να κινηθεί άμεσα για τον νέο προπονητή, πριν καν δημιουργηθούν φήμες», είπε αρχικά ο Άγγλος διεθνής αμυντικός και στη συνέχεια τόνισε: «Είναι ωραίο το συναίσθημα της αναμονής του καινούργιου προπονητή. Ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα μαζί του και φαίνεται ένας ειλικρινής άνθρωπος απέναντι στους παίκτες του με τους οποίους έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στην Έβερτον».

«Είμαι σίγουρος πως θα είναι πολύ ανοιχτός στο να μάθει τις συνήθειες και τις παραδόσεις της ομάδας χωρίς να θέλει να αλλάξει άρδην τα χαρακτηριστικά της», είπε κλείνοντας ο Φέρντιναντ.

Από τη μεριά του ο Μάικλ Κάρικ, είπε: «Έχει κάνει τρομερή δουλειά στην Έβερτον όλα αυτά τα χρόνια. Για τη Γιουνάιτεντ είναι μία μεγάλη αλλαγή αυτή καθώς για μεγάλο διάστημα ένας προπονητής ‘’έτρεχε’’ την ομάδα. Ανυπομονώ να τον γνωρίσω και ξεκινήσουμε μια πολύ καλή προετοιμασία. Σίγουρα θα περιμένει πολλά από εμάς».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: