Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Κάρολ: «Θέλουμε το τρόπαιο στη Μαδρίτη»

Αισιόδοξος πως η Ρεάλ Μαδρίτης έχει τη δυνατότητα όχι μόνο να αποκλείσει την Μπαρτσελόνα στον ημιτελικό, αλλά και να πάρει την Ευρωλίγκα μετά από 18 χρόνια δήλωσε ο Τζέισι Κάρολ στο www.sportfm.gr.

Κάρολ: «Θέλουμε το τρόπαιο στη Μαδρίτη»
O Αμερικανός γκαρντ της «βασίλισσας», τόνισε πως περιμένει πως και πώς να παίξει για πρώτη φορά σε ημιτελικό, ενώ έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όταν του ζητήσαμε ένα σχόλιο για το παιχνίδι της με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά, ο Κάρολ μίλησε στο www.sportfm.gr για:
-την πρώτη του συμμετοχή σε Final Four και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα του:
«Ανυπομονώ για τα παιχνίδια. Είμαι ενθουσιασμένος που θα συμμετάσχω στο Final Four και ομολογώ πως ήταν ένα όνειρο ζωής που γίνεται πραγματικότητα. Είχαμε μία σεζόν γεμάτη καλές και κακές στιγμές, αλλά κόντρα στην Μακάμπι θεωρώ ότι φτάσαμε στην καλύτερη φόρμα μας. Το ότι την νικήσαμε με 3-0 νίκες λέει πολλά για την αγωνιστική μας κατάσταση και ελπίζω να παίξουμε το ίδιο καλά και αύριο».

-την ιδιαιτερότητα του «εμφύλιου» ημιτελικού:
«Παίζουμε κόντρα σε μία εκπληκτική ομάδα. Όπως και οι άλλες ομάδες που συμμετέχουν εδώ, η Μπαρτσελόνα έχει παίκτες με μεγάλη αξία και δυνατό όνομα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Θεωρώ ότι το γεγονός ότι και εμείς και εκείνοι μας γνωρίζουν καλά βοηθάει, όμως πιστεύω πως θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι απ’ ότι στην ισπανική λίγκα. Υπάρχει μεγαλύτερη πίεση και ανταγωνισμός. Και οι δύο θέλουμε τη νίκη για να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας. Υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα, οπότε περιμένω ενδιαφέρουσα αναμέτρηση».

-τα πολλά χρόνια που έχει να κατακτήσει η Ρεάλ το τρόπαιο:
«Σίγουρα έχει περάσει πολύς καιρός από τότε και έχουμε μία ακόμα ευκαιρία για να το αλλάξουμε αυτό. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια όλη τη σεζόν, παλέψαμε για την πρόκριση και τα καταφέραμε. Αυτό μας γεμίζει αυτοπεποίθηση και κουράγιο για να παίξουμε το ίδιο καλά και στο Final Four. Θέλουμε να δώσουμε το 100% των δυνάμεων μας για να φέρουμε το τρόπαιο στην Μαδρίτη»

-το που θα κριθεί κατά τη γνώμη του η αναμέτρηση:
«Πρέπει να μείνουμε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι και να μην αφήσουμε την Μπαρτσελόνα να επιβάλει τον ρυθμό της. Αυτό θα την κάνει επικίνδυνη και θα της επιτρέψει να βάλει μεγάλα σουτ. Θα πρέπει να αμυνθούμε καλά και να πηγαίνουμε δυνατά και επιθετικά σε όλα τα ριμπάουντ. Αυτό νομίζω πως θα είναι το κλειδί και το σημείο που θα κάνει τη διαφορά στο παιχνίδι».

-τον άλλο ημιτελικό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΤΣΣΚΑ Μόσχας:
«Δεν έχουμε αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό φέτος για να έχω πλήρη άποψη σε αντίθεση με την ΤΣΣΚΑ. Είναι πραγματικά δυνατή ομάδα με εξαιρετικό προπονητή και ψηλά κορμιά που θα δημιουργήσουν προβλήματα με το low post παιχνίδι. Αν η ελληνική ομάδα παίζει με το ίδιο πάθος όπως συνηθίζει βέβαια όλα μπορεί να συμβούν. Νομίζω όμως ότι περισσότερες πιθανότητες να είναι στον τελικό έχει η ΤΣΣΚΑ παρότι κανείς δεν θα πρέπει να υποτιμάει τον πρωταθλητή Ευρώπης».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: