Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Απέκτησε Νεοζηλανδό η Στουτγάρδη!!

Την απόκτηση του Νεοζηλανδού, με χιλιανές ρίζες, Μάρκο Ρόχας ανακοίνωσε η Στουτγάρδη, η οποία πρόλαβε τους… ανταγωνιστές της, Λίβερπουλ και Γιουβέντους, οι οποίες ενδιαφέρονταν για εκείνον.

Απέκτησε Νεοζηλανδό η Στουτγάρδη
Έχει καταγωγή από τη Χιλή, αλλά γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Ζηλανδία, όπου έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα. Από το 2011 ανήκε στην ομάδα Victory της Μελβούρνης, με τα χρώματα της οποίας αγωνίστηκε σε 51 παιχνίδια, σημειώνοντας 15 γκολ. Μια επίδοση που προκάλεσε το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, ανάμεσα στις οποίες ξεχώριζαν η Λίβερπουλ και η Γιουβέντους. Ο Μάρκο Ρόχας, όμως, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τη Στουτγάρδη και θα αγωνίζεται στη Μπουντεσλίγκα από την επόμενη σεζόν.

Η γερμανική ομάδα πρόλαβε τις… ανταγωνίστριες και έκανε την κίνησή της τις προηγούμενες ημέρες, εξασφαλίζοντας την υπογραφή του παίκτη σε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας.

Ο παίκτης αποκτήθηκε από τη Στουτγάρδη ως ελεύθερος, αφού το συμβόλαιό του με την ομάδα της Αυστραλίας έληξε στις 30 Απριλίου. Ως εκ τούτου ο Ρόχας είχε το δικαίωμα να διαπραγματευτεί από τον περασμένο Ιανουάριο με την ομάδα της αρεσκείας του και ήταν η Στουτγάρδη εκείνη που έκανε την καλύτερη πρόταση.

Ο Ρόχας αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος, είναι 21 ετών και 13 φορές διεθνής με τη Νέα Ζηλανδία. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: