Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Τσάρλτον: «Ο Μόγιες θα φτιάξει τη Γιουνάιτεντ του μέλλοντος»

Ενθουσιασμένος με την πρόσληψη του Ντέιβιντ Μόγιες στην τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρουσιάστηκε ο Σερ Μπόμπι Τσάρλτον.

Τσάρλτον: «Ο Μόγιες θα φτιάξει τη Γιουνάιτεντ του μέλλοντος»
Αμέσως μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας των δύο πλευρών ο θρύλος των «κόκκινων διαβόλων» τόνισε πως ο νέος τεχνικός της ομάδας έχει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για να «χτίσει» το ρόστερ για τα επόμενα χρόνια, συνδυάζοντας παράλληλα τους νεαρούς σε ηλικία παίκτες μαζί με τις μεγάλες προσωπικότητες.

«Πάντα έλεγα ότι θέλαμε ο επόμενος προπονητής να είναι ένας άνθρωπος καταλαβαίνει τα πράγματα που κάνουν αυτή την ομάδα τόσο ξεχωριστή. Και αυτός είναι ο Ντέιβιντ Μόγιες. Συμφωνήσαμε με έναν άνθρωπο που θα είναι δεσμευμένος μακροπρόθεσμα και θα φτιάξει τις ομάδες του μέλλοντος αλλά και την τωρινή. Η σταθερότητα φέρνει επιτυχίες. Ο Ντέιβιντ έχει πολύ δυνατό χαρακτήρα και αναγνωρίζει το πόσο σημαντικό είναι να δίνεις ευκαιρίες στους νέους παίκτες και να τους βοηθάς να αναπτυχθούν δίπλα σε παγκοσμίου κλάσης ονόματα. Στη Γιουνάιτεντ νομίζω ότι ο Ντέιβιντ θα έχει τη δυνατότητα να είναι ο εαυτός του. Είμαι ενθουσιασμένος που δέχθηκε και ανυπομονώ να δουλέψω μαζί του».,δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τσάρλτον. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: