Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Σισκάουσκας: «Να μη σκέφτεται μόνο την εκδίκηση η ΤΣΣΚΑ»

Ο μοιραίος του περσινού τελικού, Ραμούνας Σισκάουσκας, συμβουλεύει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας εν όψει του ημιτελικού με τον Ολυμπιακό.

Σισκάουσκας: «Να μη σκέφτεται μόνο την εκδίκηση η ΤΣΣΚΑ»
Οι δύο χαμένες του βολές στο φινάλε του περσινού τελικού είχαν δώσει την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να θριαμβεύσει απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο Ραμούνας Σισκάουσκας, ως παλαίμαχος πλέον, βρίσκεται στο Λονδίνο για το Final 4 και συμβουλεύει την παλιά του ομάδα εν όψει του φετινού ημιτελικού.

«Είναι καλό για το κίνητρο όταν ψάχνεις εκδίκηση, αλλά δεν πρέπει να σκέφτεται μόνο αυτό η ΤΣΣΚΑ, γιατί μπορεί να χάσει τη συγκέντρωσή της και να κάνει κακό στο παιχνίδι της. Ελπίζω να λειτουργήσει η επιθυμία για εκδίκηση ως ώθηση και μόνο», δήλωσε ο Λιθουανός.

Όσο για το αν έχει μετανιώσει που δεν παρέμεινε στην ΤΣΣΚΑ για να του δοθεί μία ευκαιρία φέτος να εξιλεωθεί για ό,τι συνέβη πέρσι, ο «Σίσκα» είπε: «Δεν μετανιώνω που αποφάσισα να σταματήσω την καριέρα μου. Ήταν κάτι που σκεφτόμουν εδώ και καιρό, δεν ήταν μία απόφαση της στιγμής. Άρα ήμουν έτοιμος γι’ αυτό. Δεν θα άλλαζα την απόφασή μου, ακόμη κι αν ήξερα πως θα επέστρεφε στην ΤΣΣΚΑ ο Μεσίνα, που έχει κάνει μεγάλη καριέρα στην ομάδα. Το είχα αποφασίσει και τίποτα δεν μπορούσε να αλλάξει την απόφασή μου».
Πηγή:  sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: