Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Το «δίλημμα» της Μπαρτσελόνα!

Ο Βίκτορ Βαλντές φεύγει. Αυτό μοιάζει το σίγουρο. Γιατί ο αντικαταστάτης του κάτω από τα δοκάρια της Μπαρτσελόνα συνεχίζει να «παίζεται» ανάμεσα σε Τερ Στέγκεν και Ρέινα.

Το «δίλημμα» της Μπαρτσελόνα
Προτεραιότητα της Μπαρτσελόνα ενόψει της επόμενης σεζόν μοιάζει η αντικατάσταση του Βίκτορ Βαλντές. Παρόλα αυτά που γράφτηκαν όμως τις περασμένες μέρες, νούμερο 1 στόχος για το… νούμερο 1 των «μπλαουγκράνα» παρουσιάζεται ο Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν.

Μπορεί λοιπόν ο Πέπε Ρέινα να είναι δεδομένα επιθυμητός στο «Καμπ Νου» (λόγω του ότι προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου και του ότι η ικανότητα με την μπάλα στα πόδια ταιριάζει με το στιλ παιχνιδιού της ομάδας) ωστόσο τα δημοσιεύματα στην Ισπανία επιμένουν πως ο νεαρός γκολκίπερ της Γκλάντμπαχ θεωρείται ιδανικότερος.

Πάντως, δεν αποκλείεται τελικά η Μπαρτσελόνα να βγει από το οποίο δίλημμα, παίρνοντας τελικά… και τους δυο γκολκίπερ. Κι αυτό διότι ο Τερ Στέγκεν θα μπορούσε σε αυτή την περίπτωση να είναι ο βασικός γκολκίπερ και ο Ρέινα να αναλάβει την κάλυψη των κενών -τόσο σε όγκο αγώνων, όσο και σε εμπειρία αν ο νεαρός παρουσιαστεί «ψαρωμένος» στην πρώτη σεζόν σε μια τόσο μεγάλη ομάδα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: