Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Ενισχύεται στην άμυνα η Μπενφίκα!!

Την απόκτηση του Στέφαν Μίτροβιτς ανακοίνωσε η διοίκηση της Μπενφίκα. Ο 23χρονος αμυντικός αγωνίζεται στην Κορτράικ του Βελγίου.

Ενισχύεται στην άμυνα η Μπενφίκα
Το ερχόμενο Σάββατο παίζει τον αγώνα της χρονιάς, αντιμετωπίζοντας την Πόρτο εκτός έδρας, στο πλαίσιο της προτελευταίας αγωνιστικής του πορτογαλικού πρωταθλήματος. Ένα ματς που θα κρίνει τον πρωταθλητή του 2013, αφού οι «Αετοί» κατακτούν τον τίτλο, αν φύγουν αήττητοι από το Ντραγκάο.

Μπορεί στο μυαλό όλων να είναι ο μεγάλος αγώνας του Σαββάτου, αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει πως τα μεταγραφικά ζητήματα έχουν μείνει πίσω. Απόδειξη αυτού, η ανακοίνωση της απόκτησης του Στέφαν Μίτροβιτς από την Κόρτράικ.

Ο Μίτροβιτς είναι Σέρβος και αποκτήθηκε από τη βελγική ομάδα το περασμένο καλοκαίρι. Στις 16 του συμμετοχές στο πρωτάθλημα έχει σημειώσει 3 γκολ, παρότι αγωνίζεται στην άμυνα. Είναι 23 ετών – έχει γενέθλια στις 22 Μαΐου – και μέχρι σήμερα δεν έχει κληθεί στην εθνική της Σερβίας.

Για την απόκτηση του Στέφαν Μίτροβιτς η διοίκηση της Μπενφίκα κατέβαλε το ποσό των 1,1 εκατ. ευρώ. Το συμβόλαιο που ο Σέρβος αμυντικός υπέγραψε έχει διάρκεια 5 ετών και λήγει το καλοκαίρι του 2018.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: