Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

«Αγκάθι» για τη Μίλαν ο Μπόατενγκ!!

Την πόρτα της εξόδου είναι έτοιμος να δει ο Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ, αφού η διοίκηση της Μίλαν δεν φέρεται να είναι πρόθυμη να του επεκτείνει το συμβόλαιο, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2014.

«Αγκάθι» για τη Μίλαν ο Μπόατενγκ
Ο αγώνας της περασμένης Κυριακής, ανάμεσα στη Μίλαν και την Τορίνο, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στις σχέσεις του Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ με τους «ροσονέρι». Μετά τη λήξη της αναμέτρησης οι οπαδοί της ομάδας αποδοκίμασαν έντονα τον Γκανέζο ποδοσφαιριστή και αυτός, χάνοντας την ψυχραιμία του, απάντησε με χειρονομίες και απρεπείς εκφράσεις. Ένα ακόμα περιστατικό, το οποίο ήρθε να προστεθεί στα πολλά της φετινής χρονιάς, τα οποία οδηγούν τη διοίκηση της Μίλαν στην απόφαση να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του παίκτη, το οποίο εκπνέει το 2014.

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, ο Μπόατενγκ αναμένεται να αλλάξει ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι, αφού εκτός της συμπεριφοράς του, υπάρχουν προβλήματα και στις σχέσεις του με τον προπονητή του, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος συχνά του αλλάζει ρόλο στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα τη μειωμένη απόδοσή του Γκανέζου. Αν σε αυτό προστεθούν και τα προβλήματα τραυματισμών που ταλαιπώρησαν τον Μπόατενγκ, γίνεται αντιληπτό πως η Μίλαν δεν πρόκειται να επιχειρήσει να τον κρατήσει.

Η διοίκηση των «ροσονέρι» θα πρέπει να βρει τρόπο ώστε να παραχωρήσει τον παίκτη αυτό το καλοκαίρι, αφού αν κάτι τέτοιο δεν γίνει, ελλοχεύει ο κίνδυνος να τον χάσει του χρόνου χωρίς να εισπράξει ούτε ένα ευρώ.

Οι ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μπόατενγκ είναι αρκετές, με τη Μπάγερν Μονάχου και τη Μάντσεστερ Σίτι να βρίσκονται πιο κοντά.

Η τιμή του παίκτη αναμένεται να αγγίξει τα 15 εκατ. ευρώ, ποσό μικρότερο από αυτό που θα επιθυμούσε να εισπράξει η διοίκηση της Μίλαν, αρκετό, ωστόσο, για να λυθεί ένα… πρόβλημα που φέτος ταλαιπώρησε πολύ την ομάδα του Μιλάνου. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: