Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

«Δεν είναι πρόβλημα ο ανταγωνισμός»

Την επιθυμία του να παραμείνει στη Γιουβέντους και την επόμενη χρονιά, ανεξάρτητα από τις μεταγραφικές προσθήκες της ομάδας, εξέφρασε ο Αλεσάντρο Μάτρι στο ιταλικό «Sky».

«Δεν είναι πρόβλημα ο ανταγωνισμός»
Αν και έχει εξασφαλίσει μαθηματικά τον τίτλο από την προηγούμενη αγωνιστική, η Γιουβέντους δεν δείχνει καμία διάθεση να… επιβραδύνει το ρυθμό της και συνεχίζει να κατακτά τη μία νίκη μετά την άλλη. Τελευταίο «θύμα» της η Αταλάντα, την οποία κέρδισε με 1-0 μέσα στο Μπέργκαμο, με σκόρερ τον Αλεσάντρο Μάτρι.

Ο ιταλός επιθετικός μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στο ιταλικό «Sky» σχετικά με το μέλλον του και δεν έκρυψε την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στη «Μεγάλη Κυρία». «Θέλω να συνεχίσω να είμαι μέλος αυτής της καταπληκτικής ομάδας, ανεξάρτητα με τις προσθήκες που θα γίνουν το καλοκαίρι. Ήδη έχει αποκτηθεί ο Γιορέντε, ενώ ακούγεται έντονα το όνομα του Ιμπραΐμοβιτς. Μια ομάδα που θέλει να διεκδικεί ευρωπαϊκούς τίτλους, πρέπει να έχει παίκτες αυτού του επιπέδου. Για μένα ο ανταγωνισμός δεν αποτελεί πρόβλημα. Περισσότερο κίνητρο είναι, για να δουλεύω πιο σκληρά και να βελτιώνομαι», σημείωσε ο Μάτρι.

Αν, πάντως, αποκτηθούν οι επιθετικοί που ακούγονται, τότε ο Μάτρι θα βρει ακόμα λιγότερο… χώρο στην ενδεκάδα της «Γιούβε». «Σίγουρα θέλω να παίζω περισσότερο, αφού αυτή είναι η δουλειά μου. Αλλά αναγνωρίζω τις αξίες. Αν στην ομάδα βρίσκεται ένας παίκτης σαν τον Ιμπραΐμοβιτς, εγώ είμαι ο πρώτος που θα πω πως είναι καλύτερος από εμένα και συνεπώς δικαιούται να παίζει περισσότερο. Αυτό, βέβαια, δεν μειώνει την προσπάθεια όσων βρίσκονται εδώ τα τελευταία χρόνια και έχουν πετύχει σπουδαία πράγματα. Και ανάμεσα σε αυτούς, είμαι και εγώ. Νομίζω πως έχω δώσει τα πάντα στην ομάδα», υπογράμμισε ο επιθετικός της «Γιούβε».

Από τα λόγια του, πάντως, δεν προκύπτει κάποια βεβαιότητα σχετικά με το μέλλον του. «Αυτή τη στιγμή είμαι παίκτης της ομάδας και κανείς δεν με έχει ενημερώσει για το αντίθετο. Αν, ωστόσο, κάποια στιγμή θα αποτελώ πρόβλημα για την ομάδα, τότε είμαι πρόθυμος να συζητήσω με τους υπευθύνους και να βρεθεί η καλύτερη λύση για όλους μας. Αγαπώ την ομάδα και θα έκανα τα πάντα για να τη βοηθήσω. Ακόμα και να αποχωρήσω, αν ήταν για το καλό της», τόνισε με έμφαση ο Αλεσάντρο Μάτρι. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: