Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Έρχεται… έτοιμος Αθήνα!!

Η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό, σχεδόν έχει ολοκληρωθεί και η τελευταία προπόνηση την Παρασκευή, θα κρίνει τα πάντα για την ενδεκάδα των Αρκάδων.

Έρχεται… έτοιμος Αθήνα
Το… όνειρο του Αστέρα Τρίπολης αρχίζει να «ζωντανεύει» καθώς η προετοιμασία της ομάδας για τον τελικό φτάνει προς το τέλος της. Το απόγευμα της Πέμπτης έγινε η τελευταία προπόνηση σε αρκαδικό έδαφος, αφού την Παρασκευή το πρωί η αποστολή θα ταξιδέψει στην Αθήνα.

Ο Σάκης Τσιώλης και οι παίκτες του, δούλεψαν όλο αυτό το διάστημα πάνω στην τακτική που θα ακολουθήσουν, αλλά και στο πώς να καλύψουν τα δυνατά σημεία του Ολυμπιακού. Ο έμπειρος τεχνικός δεν έχει απαντήσει ακόμα σε κάποια διλλήματα που έχει, αφού ακόμα παραμένουν «ανοιχτές» δύο θέσεις στο αρχικό σχήμα.

Τα ερωτήματα Φούλοπ ή Γεωργακόπουλος και Μπαρτολίνι ή Κουρμπέλης θα απαντηθούν λίγο πριν την σέντρα του μεγάλου τελικού, ενώ οι υπόλοιποι πρέπει να θεωρούνται σίγουροι.

Τσαμπούρης, Σανκαρέ και Πιπίνης θα είναι οι υπόλοιποι τρεις της άμυνας. Οι Ουσέρο και Κοντοές θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, ενώ από εκεί και πέρα θα είναι οι Ναβάρο, Ράγιος, Ντε Μπλάσις και φυσικά ο Περόνε.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Παρασκευής στο Ολυμπιακό Στάδιο, όπου και ο Τσιώλης θα ανακοινώσει τους 18 που θα είναι στην αποστολή. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: