Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Τεόντοσιτς: «Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό»

Με σεβασμό αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό ο Μίλος Τεόντοσιτς, αλλά αισιοδοξεί για νίκη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον ημιτελικό της Παρασκευής.

Τεόντοσιτς: «Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό»
Ο Μίλος Τεόντοσιτς είναι ένας από τους τρεις πρώην παίκτες του Ολυμπιακού που θα βρεθούν αντίπαλοί του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον ημιτελικό της Παρασκευής. Ο Σέρβος γκαρντ δεν έχει ξεχάσει τον περσινό τελικό, αλλά εντοπίζει πολλές διαφορές.

«Είμαστε μια νέα ομάδα φέτος. Είχαμε σκαμπανεβάσματα, αλλά το τελευταίο δίμηνο βρήκαμε ρυθμό και παίξαμε πραγματικά καλά. Ένα από τα ατού μας είναι η παρουσία του Έτορε Μεσίνα. Έχουμε περισσότερη εμπειρία μετά από ό,τι συνέβη πέρσι και είμαστε έτοιμοι για όλα. Ο περσινός τελικός μάς βοήθησε να προετοιμαστούμε», ανέφερε.

«Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα, βρίσκονται μαζί εδώ και καιρό και πρόκειται για τους πρωταθλητές Ευρώπης. Τους σεβόμαστε πολύ. Παίζουν δυνατά και σκληρά. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα είναι δυνατή μάχη. Η άμυνά μας θα είναι το κλειδί. Αν παίξουμε όπως όλη τη σεζόν, θα είναι καλό για μας», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του ένας ακόμη πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, ο Ζόραν Έρτσεγκ, είπε: «Προετοιμαστήκαμε καλά και περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι ένας ημιτελικός και όλοι θέλουν να είναι στον τελικό. Ελπίζω να είμαστε έτοιμοι και να κερδίσουμε».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: