Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Αισιόδοξοι οι Αμερικανοί του Ολυμπιακού!!

Τζος Πάουελ, Κάιλ Χάινς και Έισι Λο αισιοδοξούν για τον αυριανό ημιτελικό του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Αισιόδοξοι οι Αμερικανοί του Ολυμπιακού
Δίχως άγχος, αλλά με την αποφασιστικότητα που πρέπει και σίγουρα με αισιοδοξία αντιμετωπίζουν οι Τζος Πάουελ, Κάιλ Χάινς και Έισι Λο τον αυριανό ημιτελικό του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Και οι τρεις συμφωνούν πως ό,τι συνέβη πέρσι μικρή σημασία έχει, ενώ διαφωνούν με την κοινή πεποίθηση πως η υψομετρική διαφορά θα παίξει ρόλο.

Τζος Πάουελ: «Είναι ευλογία για μένα στην πρώτη μου χρονιά στην Ευρωλίγκα να έχω φτάσει σε αυτό το σημείο. Όλες οι ομάδες θέλουν να φτάσουν στο Final 4. Είναι μεγάλο επίτευγμα και μόνο που βρισκόμαστε εδώ μετά την περσινή κατάκτηση. Όλοι είμαστε ενθουσιασμένοι. Έχουμε ετοιμαστεί εδώ και καιρό για να φτάσουμε στο σημείο αυτό και θα βγούμε στο παρκέ για να κάνουμε αυτό που πρέπει. Για μένα σημασία έχει ποιος το θέλει περισσότερο. Το μέγεθος δεν μετρά όταν μιλάει η καρδιά. Θα παλέψουμε σκληρά, όπως κι εκείνοι με το κίνητρο που έχουν από πέρσι. Έχω καλό προαίσθημα για αυτό που θα πάμε να κάνουμε».

Κάιλ Χάινς: «Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με πέρσι, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι πολύ σημαντικό. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι απέναντι σε μία τόσο δυνατή ομάδα, όπως η ΤΣΣΚΑ. Πρέπει να παίξουμε δυνατά και επιθετικά στην άμυνα, προκειμένου να αποτρέψουμε καλάθια και να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά: να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό».

Έισι Λο: «Τέτοιες ευκαιρίες δεν σου παρουσιάζονται συχνά. Είμαστε τυχεροί που κατακτήσαμε τον τίτλο πέρσι και είναι μία νέα πρόκληση για μας η παρουσία μας εδώ και φέτος. Η ΤΣΣΚΑ θα έχει υψηλό κίνητρο για να μας κερδίσει. Δεν πιστεύω πως είναι τόσο δυνατοί όσο πέρσι, αλλά είναι διαφορετική ομάδα, με καλούς παίκτες. Πολλοί θα μιλήσουν για τη διαφορά στα ύψη, αλλά το θέμα είναι πιο θα παίξει καλύτερο μπάσκετ για 40 λεπτά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: