Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Ελπίζει να παίξει στον τελικό ο Κρος!

Την αισιοδοξία του πως θα ξεπεράσει τον τραυματισμό του και θα αγωνιστεί στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας, εξέφρασε ο Τόνι Κρος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα «Soccerway».

Ελπίζει να παίξει στον τελικό ο Κρος
Καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες της Μπάγερν Μονάχου. Ένα πολύτιμο… γρανάζι της «μηχανής» του Γιουπ Χάινκες. Ο Τόνι Κρος, όμως, στάθηκε άτυχος, αφού τραυματίστηκε στην πιο κρίσιμη καμπή της χρονιάς, στο παιχνίδι με τη Γιουβέντους για τη φάση των «8» του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι πρώτες ενδείξεις έκαναν λόγο για απουσία του μέχρι το τέλος της χρονιάς, κάτι που σήμαινε πως ο Γερμανός θα έχανε, τόσο τις τελευταίες αναμετρήσεις της Μπουντεσλίγκα, όσο – και αυτό είναι το χειρότερο για εκείνον – τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο ίδιος, πάντως, είναι αισιόδοξος πως μπορεί να προλάβει να αγωνιστεί πριν ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος. Αυτό φάνηκε από όσα είπε σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα «Soccerway». «Η αποθεραπεία μου προχωρά με θεαματικό ρυθμό. Όλα πηγαίνουν πολύ καλά και έχω κάνει σημαντική πρόοδο. Τόση που μπορεί να προλάβω να παίξω σε κάποιο παιχνίδι πριν ολοκληρωθεί η σεζόν», είπε αρχικά ο Γερμανός.

Το παιχνίδι αυτό δεν θα είναι, όμως, ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ. «Στόχος δικός μου, καθώς και των γιατρών, είναι να επιστρέψω στις προπονήσεις πριν το τέλος του Μαΐου, ώστε να είμαι σε θέση να αγωνιστώ στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας, που είναι προγραμματισμένος για τις αρχές του Ιουνίου. Μπορεί να μην είναι ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, από τη στιγμή που η ομάδα κυνηγά τρία τρόπαια. Αν έχουμε κατακτήσει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, τότε το Κύπελλο Γερμανίας θα είναι αυτό που θα μας λείπει από το να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά. Συνεπώς δεν μπορούμε να αδιαφορήσουμε για τον τελικό του Κυπέλλου της χώρας», τόνισε ο Τόνι Κρος. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: