Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Κίνηση αλληλεγγύης από τη διοίκηση της Σαμπντόρια!!

Οι εισπράξεις του αγώνα της Σαμπντόρια με την Κατάνια θα δοθούν στους συγγενείς των θυμάτων της ναυτικής τραγωδίας της Γένοβας, έπειτα από απόφαση της διοίκησης της «Σαμπ».

Κίνηση αλληλεγγύης από τη διοίκηση της Σαμπντόρια
Το τραγικό ναυτικό δυστύχημα που συνέβη το βράδυ της Τρίτης στη Γένοβα, όταν εμπορικό πλοίο προσέκρουσε στον πύργο ελέγχου του λιμανιού της πόλης, οδηγώντας στο θάνατο 7 εργαζόμενους, προκάλεσε θλίψη και σοκ στους Ιταλούς. Πολλοί ήταν εκείνοι που, μέσα στο κλίμα πένθους που επικρατεί, τόσο στην πόλη, όσο και στην Ιταλία γενικότερα, ζήτησαν να μην διεξαχθεί ο αγώνας της Σαμπντόρια με την Κατάνια, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για το βράδυ της Τετάρτης. Τελικά η Λίγκα της Serie A αποφάσισε τη διεξαγωγή του αγώνα, προκαλώντας αρνητικά σχόλια.

Από την άσχημη αυτή κατάσταση, τελικά, προέκυψε κάτι καλό, αφού η διοίκηση της Σαμπντόρια αποφάσισε ομόφωνα να δωρίσει τις εισπράξεις του αγώνα στις οικογένειες των θυμάτων, ως ένδειξη συμπαράστασης, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωσή της.

Σίγουρα με τα χρήματα αυτά δεν απαλύνεται ο πόνος των συγγενών των θυμάτων, η κίνηση αυτή, ωστόσο, δείχνει πως στο ποδόσφαιρο υπάρχει ακόμα αλληλεγγύη. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: