Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Έχει τα κονέ ο Αναστασίου!!

Με ποιον μεγαλομάνατζερ μιλάει ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού και ποιον ποδοσφαιριστή θέλει να φέρει στην Ελλάδα; Ο σκύλος έχει το αποκλειστικό θέμα!
O Γιάννης Αναστασίου γνωρίζει καλά την πιάτσα των ατζέντηδων και έχει αρχίσει ήδη τις επαφές για να φέρει παίκτες που θα μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού.
Όπως αποκαλύπτει η στήλη του σκύλου στο Twitter, "Sportdog Penalty", ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού μιλάει με τον Μίνο Ραϊόλα (μάνατζερ των Ιμπραϊμοβιτς και Μπαλοτέλι, μεταξύ άλλων) με τον οποίο γνωρίζονται καλά από την εποχή που ο Αναστασίου έπαιζε μπάλα στις Κάτω Χώρες.
Ένα από τα ονόματα, λοιπόν, που έχουν ρίξει στο τραπέζι οι δύο τους είναι και ο 29χρονος Ολλανδός Ντάνιελ ντε Ρίντερ που παίζει στα άκρα της επίθεσης και μένει ελεύθερος από τη Χέρενφεν. Ο Αναστασίου γνωρίζει τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή και εμπιστεύεται τον μάνατζέρ του για το ταλέντο του. Μάλιστα, έχει φροντίσει ήδη να ρωτήσει στην Ολλανδία για να πάρει όλες τις πληροφορίες που θέλει για να δει αν μπορεί ο παίκτης να ντυθεί στα πράσινα.
Πάντως, για τη θέση του ακραίου επιθετικού υπάρχουν κι άλλοι υποψήφιοι στην πράσινη λίστα και δεν είναι μόνο ο Ντάνιελ ντε Ρίντερ που θα απασχολήσει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: