Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

«Δεν μπορούσαμε να εμποδίσουμε τον Μόγιες»

Με τα καλύτερα λόγια σχετικά με την συνεργασία του με τον Ντέιβιντ Μόγιες στην Έβερτον, αναφέρθηκε ο Μπίλ Κενράιτ.

«Δεν μπορούσαμε να εμποδίσουμε τον Μόγιες»
Ο πρόεδρος των «ζαχαρωτών», μιλώντας στο «SkySports», τόνισε πως θα είναι δύσκολος ο αποχωρισμός με τον Σκοτσέζο τεχνικό έπειτα από τα έντεκα χρόνια που παρέμεινε στο πάγκο της ομάδας, ενώ, μεταξύ άλλων, χαρακτήρισε τυχερή τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που ήρθε σε συμφωνία μαζί του.

«Είναι ένα εξαιρετικός προπονητής και στη Γιουνάιτεντ θα πρέπει να αισθάνονται τυχεροί που τον προσέλαβαν. Είναι δύσκολο για τους οπαδούς της Έβερτον να του πουν ‘’αντίο’’, αλλά πάντα θα τον θυμούνται με σεβασμό. Ας είμαστε ειλικρινείς, δεν μπορούσαμε να σταθούμε εμπόδιο στον Μόγιες, αφού το συμβόλαιό του έληγε», είπε αρχικά ο ισχυρός άνδρας των «ζαχαρωτών» και εν συνεχεία αναφερόμενος στην συνεργασία του με τον νέο τεχνικό της Γιουνάιτεντ, τόνισε:

«Είχαμε για έντεκα χρόνια μια όμορφη περιπέτεια με τον Ντέιβιντ, ήταν η δουλειά του, η δουλειά της ομάδας, τώρα πρέπει να προχωρήσουμε χωρίς αυτόν».

Σχετικά με το χρονικό της πρόσληψής του Μόγιες από τους «κόκκινους διάβολους», δήλωσε: «Ήταν εξωπραγματικά τα προηγούμενα εικοσιτετράωρα και δεν ήμουν προετοιμασμένος. Τώρα είναι υποχρέωσή μας να τελειώσουμε τη σεζόν απέναντι σε Γουέστ Χαμ και Τσέλσι, διατηρώντας τη βαθμολογική μας θέση και έπειτα να κοιτάξουμε για τον επόμενο προπονητή». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: