Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Αλεξανδρίδης στο Metropolis: «Θα υπάρξει και τρίτο σχήμα, που θα είναι καλύτερο»

Το πρώην μέλος του δ.σ. της ΠΑΕ Άρης, Παναγιώτης Αλεξανδρίδης, μίλησε στην εκπομπή του Αθλητικού Metropolis «Στη Σέντρα» για τις εκλογές στη Λέσχη, αλλά και το δ.σ., τις υποψηφιότητες Σκόρδα και Ηλιάδη, αλλά και το τρίτο σχήμα που πιθανώς θα κατέβει.

Αρχικά τόνισε:

«Εγώ προσωπικά δε θα κατέβω, απλά θα βοηθήσουμε και θα στηρίξουμε όσους θεωρούμε καλύτερους. Εμείς αυτό που μπορούσαμε να κάνουμε το κάναμε, ίσως πρέπει να ανοίξει ο δρόμος για νέους. Στο δ.σ. της ΠΑΕ το καλό θα ήταν να υπάρξει ένας επενδυτής που θα βάλει χρήματα για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και να κινηθεί η ομάδα.

Ο κ. Ψηφίδης είχε κάνει έναν άριστο προγραμματισμό, να ξέρεις ακόμη και στη δραχμή πόσα πρέπει να δώσεις για να ξοφληθούν οι πάντες. Πρέπει να υπάρχει κάποιος που πρέπει να έχει δουλέψει σε αυτό το κομμάτι. Αν δεν υπάρξει επενδυτής, χρειάζεται πολύ οργανωμένη δουλειά για να μπουν σε τάξη τα τεράστια χρέη που είχαν δημιουργηθεί. Αλλιώς θα υπάρξει πρόβλημα, όσο επικίνδυνο είναι να μην έχεις καλή ομάδα, άλλο τόσο επικίνδυνο είναι να μην μπορείς να τακτοποιήσεις τα χρέη σου.

Στο ερώτημα για το ποιον θεωρεί ικανότερο, τον Σκόρδα ή τον Ηλιάδη, είπε:

«Δεν είναι ερώτηση που μπορώ να απαντήσω. Ο κ. Σκόρδας έχει κάποια θετικά, όμως δε συνεργάζεται και θέλει να τα κάνει όλα μόνος του. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν μπορεί να τα κάνει όμως όλα μόνος του. Αν γνώριζε τις αδυναμίες του, θα ήταν κατάλληλος. Δε βλέπει τις αδυναμίες του όμως δυστυχώς. Τον κ. Ηλιάδη δεν τον γνωρίζω σε βάθος, δεν μπορώ να ξέρω, ελάχιστα είχαμε μιλήσει. Νομίζω ότι θα υπάρξει ένα ακόμη σχήμα, που θα είναι πιο θετικό. Μπορεί να είναι μέσα και ο κ. Αβάνογλου, ήδη συζητάει με κάποιους ανθρώπους, ήδη κινείται στο κομμάτι να βρεθούν χρήματα και αν τα καταφέρει, το σχήμα αυτό θα είναι πολύ καλύτερο».

Για τη βοήθεια του Γιάννη Ιωαννίδη είπε:

«Ο κ. Ιωαννίδης τον Άρη τον βοηθάει να είστε σίγουροι. Έχει συμπάθειες σε όλες τις ομάδες, αλλά όλοι γνωρίζουν ότι τον Άρη τον βοηθάει ιδιαίτερα. Εμάς μας έχει βοηθήσει και τον ευχαριστούμε».

Για την προσπάθεια της διοίκησης στην οποία συμμετείχε, για τον έλεγχο της NEXIA, αλλά και το μέλλον υπογράμμισε:

«Δεν πρόκειται ποτέ να ξανασχοληθώ και να βάλω υποψηφιότητα. Βγαίνουν στα ραδιόφωνα και λένε τόσα ψέματα. Με το έτσι θέλω πρέπει να διοικήσει ο Σκόρδας; Αν είναι δυνατόν… Αν πιστεύει ο κόσμος ότι είναι για το καλό του Άρη, ας έρθει ο Σκόρδας… Άφησαν να περάσει στον κόσμο ότι δε θέλουμε να δώσουμε εμείς χαρτιά για να ολοκληρωθεί ο έλεγχος. Αν είναι δυνατόν. Κάποια χαρτιά δεν είναι και τόσο εύκολο να βρεθούν. Από εκεί και πέρα δεν έχω άποψη για το συγκεκριμένο θέμα. Δεν ξέρω γιατί δεν υπάρχουν όλα τα χαρτιά στη θέση τους. Στη γενική συνέλευση ειπώθηκε προς τα έξω ότι η περασμένη διοίκηση δεν έκανε τίποτα. Αυτό είναι ψέματα. Δόθηκε ένα χαρτί ήδη προς τη NEXIA. Ο κ. Σκόρδας αν πιστεύει ότι μετά τον έλεγχο θα είναι καθαρός, τον συμφέρει να γίνει ο έλεγχος. Όμως δεν το γνωρίζω, για αυτό και γίνεται ο έλεγχος. Εμείς θέλουμε να προχωρήσει ο έλεγχος. Ο Άρης χρωστάει 32 εκατομμύρια και πρέπει αυτά να πληρωθούν σε επτά χρόνια, με φοβερή νοικοκυροσύνη. Και φυσικά μόνο αν είναι στην Α? Εθνική». Πηγή:  metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: