Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Ταμπακούλης: «Ο κόσμος πρέπει να πιστέψει στη Λέσχη»

Ένας εκ των 12 υποψηφίων για τις εκλογές του διοικητικού συμβουλίου της Κοινωνίας Μελών του Άρη, Τάσος Ταμπακούλης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» όπου αναφέρθηκε στις επικείμενες εκλογές στην Κοινωνία Μελών Άρη, τον μικρό αριθμό των υποψηφίων αλλά και το ενδεχόμενο να βρεθεί επενδυτής.




Για τον μικρό αριθμό των υποψηφίων στις αυριανές εκλογές της ΚΜΑ:

«Είναι πολύ μικρός ο αριθμός κι εγώ περίμενα περισσότερους. Μετά από τις τελευταίες διοικήσεις ο κόσμος έχει απογοητευτεί και γύρισε την πλάτη».

Για το μοντέλο της Λέσχης και αν θεωρεί ότι απέτυχε σε ένα βαθμό:

«Αυτό το μοντέλο λειτουργεί σε πολλές χώρες σε όλη την Ευρώπη. Πρέπει να δουλέψουμε και να βάλουμε στόχους, να κάνουμε τη Λέσχη μεγάλη και μετά τον Άρη. Δε νομίζω ότι απέτυχε. Ήταν ένα όπλο που μπορούσαμε να το χρησιμοποιήσουμε υπέρ της ομάδας μας».

Για το αν μπορεί η Λέσχη να αποφασίσει για τα σοβαρά θέματα που αφορούν τον Άρη:

«Όχι αυτό είναι δύσκολο. Ο κόσμος πρέπει να πιστέψει στη Λέσχη, μια συσπειρωμένη Λέσχη θα βοηθήσει τον Άρη. Εγώ πιστεύω στη Λέσχη. Θα πρέπει να λέμε αλήθεια στον κόσμο, να τους ενημερώνουμε συχνά έτσι ώστε να αγκαλιάσει και πάλι τη Λέσχη. Πιστεύω ότι πολλοί νιώθουν προδομένοι και ότι κάποιοι τους κορόιδεψαν».

Για τον οικονομικό έλεγχο τόνισε:

«Για τον έλεγχο πρέπει να έχουμε τα αποτέλεσμα στην επομένη Γ.Σ. Το λόγο που καθυστερεί πραγματικά δεν τον ξέρω. Άμα βγούμε εμείς θα προσπαθήσουμε να τρέξουμε αυτά τα θέματα όπως και για άρθρο 99».

Για το αν ο Άρης μπορεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που έχει:

«Αν πιστεύαμε πως δεν μπορεί δε θα κάναμε καμία προσπάθεια. Τα προβλήματα λύνονται, χρειάζονται όμως χρήματα, γι αυτό θα κοιτάξουμε για επενδυτή. Πρέπει να βρούμε δυνατό οικονομικά άνθρωπο για να «σπρώξει το καράβι».

Για το αν είναι εύκολο να βρεθεί επενδυτής και τους λόγους που θα τον προσελκύσουν:

«Όταν μια ομάδα κατεβάζει 30.000 κόσμο στον τελικό είναι ένας λόγος, δείχνει τη δυναμική της ομάδας. Αν έρθει κάποιος και δώσει όραμα στον Άρη θα ανταποκριθεί. Αν το δει σοβαρά, σαν επένδυση θα έχει κέρδος και αυτός και ο Άρης».

Τέλος, έδωσε το δικό του μήνυμα για την ψηφοφορία:

«Θα δώσω χρόνο και τον καλύτερο μου εαυτό να πετύχει η Λέσχη, να κάνει η ομάδα και πάλι πρωταθλητισμό και να μη ζήσει τη χρονιά που έζησε φέτος».Πηγή:  metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: