Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Φουρλίγκας: «Με τις σωστές κινήσεις, θα επιστρέψει και πάλι ο κόσμος»

Ένας εκ των υποψηφίων για τις εκλογές της «ΚΜΑ», ο Βασίλης Φουρλίγκας, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για τις επικείμενες εκλογές στην Κοινωνία Μελών Άρη.


Αρχικά αναφέρθηκε στο πόσοι είναι οι υποψήφιοι στις αυριανές εκλογές:

«Προς το παρόν 12. Νομίζω ότι έχει κλείσει προ πολλού η προθεσμία».

Για το αν γνωρίζει τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούν να ψηφίσουν τα μέλη:

«Ακρινός δεν ξέρω. Είχαμε πει στην συνέλευση ότι θα ψηφίσουν οι κάτοχοι διαρκείας και κάποιοι που δεν είχαν τακτοποιημένα τα οικονομικά τους. Μέχρι χθες είχα την εικόνα ότι είναι πάνω από 4.500 αλλά δεν γνωρίζουμε το πόσοι θα έρθουν να ψηφίσουν.

Η Λέσχη είναι κάτι στο οποίο ήμασταν πρωτεργάτες και καταντήσαμε να κάνουμε συγκεντρώσεις μεταξύ συγγενών και φίλων. Υπάρχει μια απαξίωση και πρέπει να κάνουμε κάτι να το αλλάξουμε, είναι η τελευταία ευκαιρία για τη Λέσχη».

Για την ΚΜΑ και αν υπάρχει αισιοδοξία για το μέλλον:

«Θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια. Τα άτομα που θα βγουν θα έχουν αυτή την ευθύνη. Έχουν γίνει κάποια λάθη στο παρελθόν με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί ο κόσμος. Διαχειριστικά λάθη, αποφάσεις που δεν πάρθηκαν, ο έλεγχος που έπρεπε να γίνει, ο κόσμος δεν ενημερωνόταν. Αν διορθωθούν όλα αυτά με σωστές κινήσεις πιστεύω ότι θα γυρίσει ο κόσμος και θα πιστέψει και πάλι στην ΚΜΑ.

Αυτοί που θα εκλεχθούν και θα κάνουν το δ.σ. πρέπει να συνδράμουν για το καλό του συλλόγου. Στην προηγούμενη διοίκηση υπήρξαν μαλώματα, φασαρίες, παραιτήσεις. Μέσα από σωστές κινήσεις μπορούμε να δείξουμε ότι λειτουργούμε σωστά».

Για τον έλεγχο διαφάνειας και αν είναι από τα ζητήματα που πρέπει άμεσα να «τρέξουν»:

«Απ' ότι είδα και σήμερα έχει σταματήσει. Πρέπει να βγει άμεσα το πόρισμα. Είναι καλό για το μέλλον του Άρη. Έχοντα τα αποτελέσματα του πορίσματος θα κάνει και πιο ελκυστικό το σύλλογο».

Για το που οφείλεται η καθυστέρηση του ελέγχου:

«Ακούω διάφορα αλλά δεν είμαι σίγουρος. Υπολείπονται κάποια έγγραφα και δεν προχωράει ο έλεγχος. Το πρώτο μας μέλημα πάντως οποιοσδήποτε και αν βγει είναι να προχωρήσει ο έλεγχος».

Τέλος, για το ποια θα πρέπει να είναι σχέση της Λέσχης με την ΠΑΕ:

«Ο ρόλος της Λέσχης με την ΠΑΕ πρέπει να είναι στα πλαίσια της συνεργασίας, χωρίς να παρεμβαίνει στο έργο της. Πρέπει να έχει ελεγκτικό και ουσιαστικό ρόλο. Να ασκεί τα δικαιώματα για τα οποία θα είναι εκεί». Πηγή:  metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: