Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Μίροτιτς: «Είμαστε έτοιμοι για κάτι μεγάλο»

Νίκολα Μίροτιτς, Φελίπε Ρέγες, Σέρχιο Γιουλ και Μάρκους Σλότερ δηλώνουν αισιόδοξοι για τη μάχη της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα στον δεύτερο ημιτελικό.

Μίροτιτς: «Είμαστε έτοιμοι για κάτι μεγάλο»
Η συμμετοχή στο Final 4 δεν αρκεί στη Ρεάλ Μαδρίτης και ασφαλώς δεν θέλει να επαναληφθεί ό,τι και το 2011, όταν απογοήτευσε με την παρουσία της. Οι παίκτες της «βασίλισσας» αισιοδοξούν εν όψει του ημιτελικού με την Μπαρτσελόνα, με πρώτο τον Νίκολα Μίροτιτς ο οποίος πιστεύει πως η ομάδα του είναι έτοιμη για κάτι μεγάλο.

Νίκολα Μίροτιτς: «Είναι σπουδαίο ότι επιστρέψαμε στο Final 4 και σημαίνει πως δουλεύουμε στη σωστή κατεύθυνση. Πιστεύω πως τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά σε σχέση με δύο χρόνια πριν. Η ομάδα είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Ελπίζω να το απολαύσουμε και να πετύχουμε κάτι μεγάλο. Γι’ αυτό είμαστε εδώ άλλωστε. Το 2011 δεν ήμασταν έτοιμοι και αρκεστήκαμε στην εμπειρία. Δεν είναι αρκετό να φτάνεις σε ένα Final 4. Ξέρουμε καλά την Μπαρτσελόνα και στόχος μας είναι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να νικήσουμε».

Φελίπε Ρέγες: «Ξέρουμε τι διακυβεύεται και πόσο δύσκολο είναι το έργο μας. Κανένας δεν είναι χαλαρός. Η Μπαρτσελόνα είναι σπουδαία ομάδα. Όλοι μας θα δώσουμε το 100%. Σε τέτοια παιχνίδια δεν υπάρχουν φαβορί, ενώ και οι δύο ομάδες φτάνουν σε καλή κατάσταση».

Σέρχιο Γιουλ: «Αρχικός μας στόχος ήταν να φτάσουμε εδώ και τα καταφέραμε. Τώρα θέλουμε να δώσουμε ό,τι έχουμε για το καλύτερο δυνατό. Η άμυνα και οι λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφορά σε αυτό το παιχνίδι. Αν παίξουμε καλή άμυνα, θα μπορέσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να τρέξουμε. Η Μπαρτσελόνα έχει ταλαντούχους παίκτες σε όλες τις θέσεις. Θα γίνει ένα ισορροπημένη ματς χωρίς ξεκάθαρο φαβορί».

Μάρκους Σλότερ: «Πιστεύω πως θα γίνει ένα κλειστό παιχνίδι. Οι λεπτομέρειες και η συγκέντρωση θα παίξουν σημαντικό ρόλο, ενώ κλειδί θα είναι ο έλεγχος των ριμπάουντ. Οι δύο ομάδες έχουν από έναν σταρ, τον Ρούντι εμείς και τον Ναβάρο η Μπαρτσελόνα, αλλά η δική τους απόδοση αν δεν συνοδευτεί από καλή παρουσία όλης της ομάδας δεν θα έχει σημασία».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: