Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Ουζουνίδης: «Σε δύο σημεία κρίθηκε το παιχνίδι»

Στην αποβολή του Ντιέ και τη χαμένη ευκαιρία του Μαρσελίνιο στάθηκε στην συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της Ξάνθης, Μαρίνος Ουζουνίδης, μετά την ήττα της ομάδας του με σκορ 3-0 από τον Παναθηναϊκό.

Ουζουνίδης: «Σε δύο σημεία κρίθηκε το παιχνίδι»
Η αποβολή του Ντιέ και η χαμένη ευκαιρία του Μαρσελίνιο ήταν οι φάσεις που έκριναν το παιχνίδι της Ξάνθης με τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον τεχνικό του ακριτικού συλλόγου, Μαρίνου Ουζουνίδη.

Εκτός αυτού ο έμπειρος προπονητής αναφέρθηκε και στην ανωτερότητα του «τριφυλλιού» που κατάφερε να επιβληθεί της Ξάνθης με σκορ 3-0.

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της Ξάνθης, Μαρίνος Ουζουνίδης:

«Σε ότι αφορά το παιχνίδι θεωρώ ότι δυο ήταν τα σημεία που ήταν καθοριστικά. Το πρώτο ήταν η αποβολή του Ντιέ που δεν μας άφησε να κάνουμε το παιχνίδι μας και το δεύτερο η ευκαιρία του Μαρσελίνιο, καθώς στην επόμενη φάση φάγαμε το δεύτερο γκολ. Εν συνεχεία έκανα και εγώ κάποιες αλλαγές με παιδιά που είχαν κάρτες ώστε να μην έχουμε πρόβλημα τη νέα σεζόν. Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό που κέρδισε το παιχνίδι. Νομίζω ότι άδικα ταλαιπωρηθήκαμε για αυτό το ματς γιατί όπως φάνηκε δεν μπορούσαμε να διεκδικήσουμε πολλά περισσότερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: