Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Δεν μπήκε γκολ η… ρουφιάνα! (video)

Τα χρόνια έχουν περάσει, το γεγονός πως η προπόνηση και η καλή εξωγηπεδική ζωή δεν είναι το φόρτε του φαίνεται στο… προκοίλι που λανσάρει, αλλά διάολε, ο Ροναλντίνιο κάνει ακόμα πράγματα αδιανόητα.

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από μια κουβέντα με μια νεαρή παραλίγο συνάδελφο που επέμενε πως όσο παιχταράδες κι αν είναι οι Μέσι και Ρονάλντο, ο τελευταίος ποδοσφαιριστής που πρόσφερε στιγμές μοναδικές, σχεδόν μαγικές ήταν ο Ροναλντίνιο.

Όχι πως τα δύο παραπάνω ονόματα που μονοπωλούν το ενδιαφέρον του κόσμου δεν «το ‘χουν» ή δεν προσφέρουν θέαμα, αλλά ρε παιδί μου -μου λεγε- πώς να το κάνουμε, εκείνος ο Βραζιλιάνος έκανε πράγματα που τον καθιστούσαν πραγματικό σόουμαν, πιστό υπηρέτη ενός στυλ και μιας νοοτροπίας που τείνει να εξαφανιστεί από το σύγχρονο τρόπο που αντιλαμβανόμαστε το άθλημα.

Μπορεί να μην περνάει την πρώτη του νιότη και τα παραπανίσια κιλά να μην κρύβονται (σαν τον έρωτα και το βήχα ένα πραμα) αλλά ευτυχώς για τον Βραζιλιάνο άσο και τα δικά μας ματάκια, δεν κρύβονται ούτε τα… καντάρια μπάλα που ξέρει ο «Ρόνι».

Φρόντισε μάλιστα να μας το υπενθυμίσει σε αγώνα της Ατλέτικο Μινέιρο με τη Σάο Πάουλο μοιράζοντας σακούλες στους αντιπάλους σε κάθε επαφή του με την μπάλα. Το μόνο που δεν κατάφερε ήταν να στείλει την μπάλα στα δίχτυα αναγκάζοντας παραλίγο ή όχι συναδέλφους να ξαναπούν το μυθικό σε περιγραφή σχόλιο «γκολ η ρουφιάνα»! Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: