Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Η σιγουριά της «Μπάρτσα»

Βέβαιοι πως αν η Μπαρτσελόνα κάνει το παιχνίδι της θα κερδίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στον ημιτελικό του Final 4 παρουσιάστηκαν Χουέρτας, Αμπρίνες, Σάδα και Ινγκλς.

Η σιγουριά της «Μπάρτσα»
Αν η Μπαρτσελόνα επιβάλλει το δικό της τρόπο παιχνιδιού θα νικήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης, δήλωσαν με περισσή αυτοπεποίθηση εν όψει του μεταξύ τους ημιτελικού στο Final 4 οι Χουέρτας, Αμπρίνες, Σάδα και Ινγκλς.

Μαρσελίνιο Χουέρτας: «Νιώθω καλά. Πετύχαμε το στόχο της πρόκρισης στο Final 4 και τώρα είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι. Αν είμαστε οι εαυτοί μας και κάνουμε το παιχνίδι μας, μπορούμε να τα καταφέρουμε. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τα αγωνιστικά μας προβλήματα. Παίξαμε πολλά παιχνίδια φέτος χωρίς σημαντικούς παίκτες και κερδίσαμε».

Άλεξ Αμπρίνες: «Αν μείνουμε συγκεντρωμένοι σε αυτό που πρέπει και κάνουμε τη δουλειά μας, όλα θα πάνε καλά. Χρειάζεται καλή άμυνα, έλεγχος στα ριμπάουντ και καλή κυκλοφορία για να βρούμε ελεύθερα σουτ. Οι δύο ομάδες γνωριζόμαστε καλά, έχουμε ήδη παίξει τέσσερις φορές φέτος και πιστεύω πως αυτό είναι καλό».

Βίκτορ Σάδα: «Έχω την εμπειρία από τέτοια παιχνίδια. Χρειάζεται έλεγχος στο ρυθμό και θετική σκέψη. Θα πρέπει να κάνουμε πολλά πράγματα καλά για να κερδίσουμε τη Ρεάλ. Για να φτάσουμε στον τελικό πρέπει να παίξουμε πολύ καλά. Θα υπάρχουν και δύσκολες στιγμές στο ματς, συνεπώς πρέπει να είμαστε δυνατοί πνευματικά. Και οι δύο ομάδες ξέρουν τις αδυναμίες του αντιπάλου και πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις δικές τους».

Τζο Ινγκλς: «Πέρσι δεν καταφέραμε αυτό που θέλαμε. Αυτό αποτέλεσε κίνητρο για μας όλη τη χρονιά. Η σειρά με τον Παναθηναϊκό ήταν δύσκολη, αλλά τα καταφέραμε. Το ματς με τη Ρεάλ θα είναι ντέρμπι. Τους αντιμετωπίζουμε συνέχεια και δεν υπάρχουν μυστικά. Εμείς πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και αν τα καταφέρουμε πιστεύω πως θα είναι αρκετό για να μας οδηγήσει στον τελικό». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: