Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Κορεάτης ο διάδοχος του Λεβαντόφσκι;

Ο Κορεάτης Χέουνγκ Μιν Σον αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Μπορούσια Ντόρτμουντ, σύμφωνα με τον γερμανικό Τύπο και ενδέχεται να είναι αυτός ο διάδοχος του Λεβαντόφσκι.

Κορεάτης ο διάδοχος του Λεβαντόφσκι;
Όλες οι μέχρι τώρα ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα πως ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δεν πρόκειται να μείνει στη Μπορούσια Ντόρτμουντ την επόμενη χρονιά. Οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται, για το λόγο αυτό, σε διαρκή αναζήτηση του παίκτη εκείνου που θα κληθεί να σηκώσει το βάρος της διαδοχής του Πολωνού. Τα ονόματα που «παρελαύνουν» καθημερινά είναι πολλά, με τελευταίο αυτό του Χέουνγκ Μιν Σον.

Ο Σον είναι ένας από τους πιο ενδιαφέροντες επιθετικούς της Μπουντεσλίγκα. Αγωνίζεται από το 2010 στο Αμβούργο, στο οποίο υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο σε ηλικία 18 ετών. Μάλιστα, ο Νοτιοκορεάτης κατέχει το ρεκόρ του νεαρότερου παίκτη που έχει σημειώσει γκολ στη Μπουντεσλίγκα με τη φανέλα του Αμβούργου, καταρρίπτοντας το ρεκόρ του μεγάλου Μάνφρεντ Καλτς.

Σύμφωνα με τη «Bild» η διοίκηση της Μπορούσια είναι διατεθειμένη να δαπανήσει ένα ποσό που θα κυμαίνεται από 10 μέχρι 15 εκατ. ευρώ, προκειμένου να πείσει την αντίστοιχη του Αμβούργου και να αποκτήσει τον Σον, ο οποίος τον ερχόμενο Ιούλιο θα συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας του. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: