Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

«Ο πρόεδρος θα κρίνει το μέλλον μου»

Η παραμονή του Φαμπρίτσιο Μίκολι στην Παλέρμο θα εξαρτηθεί από τις βουλές του προέδρου Τζαμπαρίνι και όχι από την κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται η ομάδα, όπως αποκάλυψε ο βραχύσωμος επιθετικός.

«Ο πρόεδρος θα κρίνει το μέλλον μου»
Μαθηματικά δεν έχει καταδικαστεί σε υποβιβασμό, αλλά όλοι θεωρούν πως η Παλέρμο δεν πρόκειται να σωθεί. Η επιστροφή της ομάδας στη δεύτερη κατηγορία αποτελεί έκπληξη για πολλούς, αφού τα τελευταία χρόνια οι Σικελοί γνώρισαν μεγάλες επιτυχίες και συμμετείχαν στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Ο επικείμενος υποβιβασμός θέτει σε αμφισβήτηση και το μέλλον του Φαμπρίτσιο Μίκολι, του παίκτη που περισσότερο από τον καθένα συνέδεσε το όνομά του με τις επιτυχίες της ομάδας. Ο βραχύσωμος επιθετικός, πάντως, δείχνει πως θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στη Σικελία, όπως φάνηκε από δηλώσεις του στο ιταλικό «Sky».

«Η παραμονή μου στην Παλέρμο δεν εξαρτάται από την κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται. Σαφώς και με στενοχωρεί ο υποβιβασμός, τον οποίο ποτέ δεν περίμενα να ζήσω, αλλά δεν είναι αυτό το κριτήριό μου για να συνεχίσω εδώ την καριέρα μου. Είμαι πρόθυμος να βοηθήσω την ομάδα ακόμα και στη Serie B», τόνισε με έμφαση ο Μίκολι.

Αν, λοιπόν, ο υποβιβασμός δεν αποτελεί κριτήριο, τότε ποιο είναι αυτό που θα τον κάνει να φύγει από την ομάδα; Ο Μίκολι δεν κρύβει τα λόγια του. «Μόνο ο πρόεδρος μπορεί να με κάνει να αποχωρήσω. Μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος πρέπει να συναντηθώ με τον Τζαμπαρίνι και να συζητήσουμε ήρεμα, ώστε να αποφασίσουμε το μέλλον μου. Αν ήταν στο δικό μου χέρι, θα έμενα και του χρόνου στην ομάδα. Αλλά αυτό θα το αποφασίσει ο πρόεδρος. Για αυτό θέλω να συναντηθούμε το γρηγορότερο, δεν μπορώ να περιμένω απαντήσεις για πολύ καιρό», υπογράμμισε ο Μίκολι.

Αν, τελικά, δεν μείνει στην Παλέρμο, ο Μίκολι έχει αρκετές εναλλακτικές λύσεις. «Υπάρχουν προτάσεις που έχουν φτάσει στα χέρια μου. Δεν θέλω, όμως, να αναφέρομαι σε αυτές. Οι δρόμοι που ενδέχεται να ανοίξουν μπροστά μου, θα με απασχολήσουν μετά τη συνάντησή μου με τον πρόεδρο. Ως τότε, μόνο η Παλέρμο είναι στο μυαλό μου», αποκάλυψε ο Φαμπρίτσιο Μίκολι. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: