Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Αποκλειστικό: Ποιες ομάδες δεν παίρνουν άδεια!!

Ο σκύλος τρύπωσε χθες στα γραφεία της ΕΠΟ και σας αποκαλύπτει ποιες ομάδες, με τα υπάρχοντα δεδομένα, δεν μπορούν να πάρουν αδειοδότηση για το νέο πρωτάθλημα! Χθες έγινε η σύσκεψη της επιτροπής αδειοδοτήσεων στην ΕΠΟ και ο σκύλος ήταν εκεί. Τρύπωσε στα γραφεία της Ομοσπονδίας και έβγαλε ...λαβράκια.

Όπως έπιασαν τα αυτιά του, λοιπόν, πολλές είναι οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας που, με τα μέχρι τώρα δεδομένα, δεν παίρνουν αδειοδότηση για το νέο πρωτάθλημα.

Ποιες είναι αυτές; Ο Παναθηναϊκός, Άρης, ο Πανιώνιος, η Βέροια και ο Πανθρακικός! Μάλιστα, μπορεί σε αυτή τη λίστα να προστεθούν ακόμα ένα-δύο ΠΑΕ, σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στη χθεσινή σύσκεψη.

Αυτό που πρέπει να τονίσουμε, για μη γίνουν παρερμηνείες, είναι ότι οι παραπάνω ομάδες δεν παίρνουν άδεια με τα υπάρχοντα δεδομένα. Γιατί μπορεί, για παράδειγμα, σε μία εβδομάδα ο Αλαφούζος να παρουσιάσει καμία εγγυητική πολλών εκατομμυρίων και να αλλάξουν τα δεδομένα για τους πράσινους.
Γι΄αυτό το ξαναλέμε: Οι παραπάνω ομάδες δεν παίρνουν άδεια σύμφωνα ΜΕ ΤΑ ΤΩΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ. Αν καταφέρουν και μαζέψουν τα πράγματα στο επόμενο διάστημα τότε μπορεί να αλλάξουν οι αποφάσεις. Προς το παρόν, πάντως, άδεια δεν μπορούν να πάρουν...Πηγή:  sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: