Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Ανανέωσε ο Ντράξλερ!!

Στην επέκταση του συμβολαίου του Τζούλιαν Ντράξλερ μέχρι το καλοκαίρι του 2018 προχώρησε η διοίκηση της Σάλκε, δίνοντας την απάντησή της στις φήμες που ήθελαν τον παίκτη να πωλείται.

Ανανέωσε ο Ντράξλερ
Οι φήμες που ήθελαν τη Σάλκε να διαπραγματεύεται με διάφορες ομάδες την παραχώρηση του Τζούλιαν Ντράξλερ ολοένα και φούντωναν τις τελευταίες μέρες. Ο Αθλητικός Διευθυντής της ομάδας, Χορστ Χελντ, μάλιστα, δεν έκρυψε πως η Μπορούσια Ντόρτμουντ πιέζει ασφυκτικά, προκειμένου να αποκτήσει το νεαρό μέσο, ώστε να αντικαταστήσει επάξια τον Μάριο Γκέτσε που πουλήθηκε στη Μπάγερν Μονάχου. Ο παράγοντας της Σάλκε άφηνε με δηλώσεις του ανοικτό το ζήτημα, αφήνοντας να εννοηθεί πως με μια μεγάλη προσφορά, η διοίκηση της ομάδας ήταν έτοιμη να παραχωρήσει τον παίκτη.

Ως απάντηση σε όλα αυτά ήρθε η ανακοίνωση της διοίκησης της Σάλκε, με την οποία γνωστοποιεί πως το συμβόλαιο του Τζούλιαν Ντράξλερ επεκτείνεται μέχρι το καλοκαίρι του 2008. Οι υπογραφές στο νέο συμβόλαιο «έπεσαν» το πρωί της Πέμπτης, βάζοντας τέλος στα μεταγραφικά σενάρια.

Στη Γερμανία, ωστόσο, γίνεται λόγος για κίνηση τακτικής από την πλευρά της Σάλκε, με την οποία ο σύλλογος θέλει να ανεβάσει την τιμή του ταλαντούχου Τζούλιαν.

Με άλλα λόγια, όποιος επιθυμεί να αποκτήσει τον Ντράξλερ, πρέπει να… ξηλωθεί κανονικά, αφού δεν υπάρχει στον… ορίζοντα η περίπτωση να μείνει ελεύθερος. Θα πρέπει λοιπόν, να ικανοποιήσει τόσο τη Σάλκε, όσο και τον παίκτη, μετά την αναπροσαρμογή που, λογικά, έχει γίνει στις ετήσιες αποδοχές του.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: