Παρασκευή, 10 Μαΐου 2013

Εξετάζει Γιέπες ο Γκατούζο!!

Τον Μάριο Γιέπες εξετάζει ο Τζενάρο Γκατούζο για το ερχόμενο καλοκαίρι, αν παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της Σιόν, όπως αποκαλύπτει ιταλική ιστοσελίδα, εξειδικευμένη στις μεταγραφές.

Εξετάζει Γιέπες ο Γκατούζο
Πριν από λίγο καιρό ο Τζενάρο Γκατούζο δήλωνε πως του αρέσει πολύ ο νέος του ρόλος, αυτός του προπονητή. Τόσο που το ερχόμενο καλοκαίρι προτίθεται να… κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και να ασχοληθεί αποκλειστικά με την προπονητική. Ωστόσο, δεν έκανε κάποια αναφορά σχετικά με το μέλλον του, αν και άφησε να εννοηθεί πως επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στη Σιόν, στην οποία ανήκει από το καλοκαίρι του 2012.

Οι μέχρι τώρα ενδείξεις συνηγορούν στην παραμονή του Ιταλού στον πάγκο της ελβετικής ομάδας και την επόμενη χρονιά. Για το λόγο αυτό ο Γκατούζο έχει ξεκινήσει το σχεδιασμό της νέας σεζόν, εξετάζοντας κάποιους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα μπορούσαν να ενισχύσουν το ρόστερ της Σιόν.

Ένας από αυτούς είναι ο Μάριο Γιέπες της Μίλαν, όπως αποκαλύπτει η ιταλική ιστοσελίδα «Calciomercato.it». Το συμβόλαιο του Κολομβιανού με τους «ροσονέρι» λήγει το καλοκαίρι και η διοίκηση της ιταλικής ομάδας δεν δείχνει να επιθυμεί την επέκτασή του. Συνεπώς ο 37χρονος κεντρικός αμυντικός θα μείνει ελεύθερος, κάτι που διευκολύνει την… αποστολή της Σιόν, η οποία δεν θα χρειαστεί να καταβάλει κάποιο ποσό στην ομάδα του παίκτη για να τον αποκτήσει.

Ασφαλώς αυτό που μένει είναι να κατατεθεί μια πρόταση, η οποία θα ικανοποιεί τον Γιέπες τόσο στο οικονομικό ζήτημα, όσο και στη διάρκεια, αφού αυτό αναμένεται να είναι το τελευταίο συμβόλαιο της καριέρας του. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: