Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Ο ΠΑΣ στο... πέναλτι!!

Ο Σταύρος Κόλκας γράφει το γιατί του... έχουν γυρίσει τα μυαλά με την ιστορία με τον ΠΑΣ και το μπαράζ και για το φόβο μη τυχόν και δεν παίξει Ευρώπη ο Παναθηναϊκός...Μου έχει γυρίσει το μυαλό αυτή η ιστορία με το μπαράζ που ολοκληρώθηκε με νίκη του Παναθηναϊκού στη Νέα Σμύρνη.

Το μπαράζ έγινε λέει στο ενδεχόμενο να μην αδειοδοτηθούν τα Γιάννενα και να πάρουν τη θέση τους μία από τις δύο ομάδες.

Πρώτα απ όλα, τι σόι μπαράζ είναι αυτό που η μία ομάδα αγωνίζεται στη πόλη που προέρχεται και η άλλη, 700 χιλιόμετρα μακριά; Δεν υπάρχουν γήπεδα ενδιάμεσα; Στον Βόλο, στα Τρίκαλα, στα Γιάννενα στη τελική. Άντε στη Λάρισα που είναι και ωραίο το γήπεδο.

Βέβαια η Ξάνθη, θα μπορούσε να έχει καθαρίσει την μπουγάδα τελευταία αγωνιστική, τότε που άλλαζε μπάλες με τους παίκτες του Άρη και αυτό με κάνει να αποδεχτώ το γεγονός πως σήμερα έχασε με κατεβασμένα τα χέρια.

Είναι τόσο ξετσίπωτη η φάση, που έφτασε στο αυτί μου πως ο Σαρρής έλεγε πως τα Γιάννενα δεν θα πάρουν άδεια. Ο ΠΑΣ, που έστησε μία ομάδα με το τίποτα και κατάφερε να βγει Ευρώπη για πρώτη φορά στην ιστορία του και θα πάρει ο Παναθηναϊκός που εξασφάλισε την 6η θέση, ενώ χρωστάει άντερα.

Όχι πως ο ΠΑΣ δε χρωστάει, αλλά στη τελική κατάφερε μέσα από την διαδικασία επιτήρησης να φτιάξει μία ομάδα καλύτερη του Παναθηναϊκού και να μαζέψει περισσότερους βαθμούς από αυτόν. Και αντί να πριμοδοτηθούν τα Γιάννενα που μείωσαν τις οφειλές τους μέσα σε μία χρονιά και σκέφτηκαν άκρως ποδοσφαιρικά, πάνε να τα στείλουν στον Καιάδα για να κάνουν δημόσιες σχέσεις με τον Αλαφούζο.

Η Λίγκα κάθε μέρα που περνάει γίνεται πιο εριστική και σε συνεργασία με την ΕΠΟ του Σαρρή, κινείται σε μονοπάτια αστεία φοβούμενη την απαξίωση του απαξιωμένου προϊόντος. Μη τυχόν και ο Παναθηναϊκός δεν παίξει Ευρώπη για να σώσει μία παρτίδα χαμένη έτσι κι αλλιώς στα μονοπάτια που βαδίζει. Δηλαδή, το τι θα κερδίσει ο Παναθηναϊκός αν παίξει στην Ευρώπη μέσα στον Ιούνη, είναι κάτι που χαίρει ανάλυσης. Αντί να μαζευτεί μία σεζόν και να χρησιμοποιήσει το δίμηνο προετοιμασίας για να βρει πατήματα ως νέα ομάδα, αναζητά μία κίνηση αυτοκαταστροφής.

Το κομμάτι του Παναθηναϊκού δε με απασχολεί ιδιαίτερα. Αυτό που μου τη δίνει είναι το στήσιμο που είναι έτοιμος να φάει ο ΠΑΣ, ο οποίος ζει σε μια κοινωνία που γέμισε το γήπεδο και είναι διψασμένη να υποστηρίξει την ομάδα της.

Επίσης, θεωρώ πως ο Χριστόπουλος είναι κορυφαίος προπονητής της σεζόν και θα πρέπει να επιβραβευτεί για το πρότζεκτ που έστησε. Δε γίνεται να μην τονίζουμε την ποδοσφαιρική επιτυχία ποτέ, για να υποστηριχτεί το δήθεν μεγαλείο των εμπορικών κλαμπ που παραπαίουν από τη στιγμή που κόπηκαν οι κρατικές αβάντες, έμμεσες ή άμεσες σε αυτούς που τις έλεγχαν.Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: