Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Νέα επίθεση στον Μουρίνιο!!

Στην αντεπίθεση πέρασε ο πατέρας του Αντρές Ινιέστα, Χοσέ Αντόνιο, για τις δηλώσεις που είχε κάνει ο Ζοσέ Μουρίνιο για τον διεθνή χαφ της Μπαρτσελόνα.

Νέα επίθεση στον Μουρίνιο!
«Ο καθένας είναι ελεύθερος να σκέφτεται και να λέει αυτό που πιστεύει αλλά νομίζω ότι ο Ινιέστα θα έπρεπε να ανησυχεί για τη δική του ομάδα, που εξαρτιέται σε τέτοιο βαθμό από τον Μέσι, που χωρίς αυτόν έκανε αυτό που έκανε φέτος στο Champions League», είχε δηλώσει πρόσφατα ο Ζοσέ Μουρίνιο για τον Αντρές Ινιέστα και το γεγονός ότι ασχολείται με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Αυτό ήταν αρκετό για τον πατέρα του διεθνούς μέσου της Μπαρτσελόνα, Χοσέ Αντόνιο Ινιέστα, να δώσει τη δική του απάντηση στον Πορτογάλο τεχνικό για όσα είπε για τον γιό του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πατέρας του Ινιέστα στον ραδιοφωνικό σταθμό της Marca

Για τα σχόλια που είχε κάνει ο Ζοσέ Μουρίνιο για τον γιο του:

«Ο Μουρίνιο δεν γνωρίζει από σεβασμό ή ντροπή. Ο Ινιέστα δεν αναφέρθηκε καθόλου σε εκείνον. Μίλησε για τον Ίκερ (Κασίγιας), επειδή έχει μία σχέση μαζί του και είπε απλώς την αλήθεια. Ο Μουρίνιο δημιουργεί τέτοιου είδους θέματα. Έχει την υποστήριξη της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά σταδιακά συνειδητοποιούν ποιος είναι».

Για τον παραγκωνισμό του Ίκερ Κασίγιας στη Ρεάλ Μαδρίτης:

«Ανεξάρτητα από το ποιος θα παίξει, θα πρέπει να υπάρχει ένας σεβασμός στους συνεργάτες του. Αυτό γίνεται και με έναν παίκτη όπως ο Ίκερ με τη δική του ποιότητα, άφού πρόκειται για μία από τις σημαίες του ισπανικού ποδοσφαίρου και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Εάν αυτό συνέβαινε στη Γερμανία ή την Αγγλία, ο Μουρίνιο θα είχε φύγει εδώ και πολύ καιρό».

Για την πιθανότητα του χρόνου η «Χρυσή Μπάλα» να καταλήξει στα χέρια του γιου του:

«Ο Ινιέστα είναι ιδιαίτερα ταπεινός και δηλώνει ικανοποιημένος με την επιτυχία των συμπαικτών του (όπως ο Μέσι)».

Για το μέλλον του Αντρές Ινιέστα:

«Θέλει να τελειώσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, το ποδόσφαιρο είναι ανταγωνιστικό άθλημα και κάποια στιγμή έρχεται η ώρα που πρέπει να αποχωρήσει, λόγω της υποχώρησης των δυνατοτήτων σου». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: